Λαχτάρα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, «άφαντος» ο Ζαμπά

Λαχτάρα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, «άφαντος» ο Ζαμπά

Ο Πορτογάλος τραυματίστηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και σήμανε… συναγερμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο - Αδικαιολογήτως απών ο Ζαμπά.

Ατυχος στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε και αμέσως σήμανε συναγερμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Σε μια μονομαχία για κεφαλιά, ο 30χρονος στράικερ ένιωσε ένα τράβηγμα στη μέση και έπεσε στο έδαφος, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να τρέχουν αμέσως από πάνω του. Ανάμεσά τους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τρόμαξε όταν είδε τον παίκτη του να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει από τον πόνο.

Διαβάστε επίσης: «Χυλόπιτα» του Σβαμπ στον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ

Μετά τη βοήθεια του «ασπρόμαυρου» ιατρικού τιμ, ο Νέλσον Ολιβέιρα σηκώθηκε και πέρασε εκτός, κυρίως για προληπτικούς λόγους, με την κατάσταση του Πορτογάλου φορ, πάντως, να μην εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Αδικαιολογήτως απών ο Ζαμπά

«Αφαντος» είναι ο Λέο Ζαμπά, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να… αγνοείται από το περασμένο Σάββατο (2/7), όταν έληξε η ειδική άδεια που είχε πάρει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λατινοαμερικάνος βρισκόταν στην πατρίδα του με την ελπίδα να βρει ομάδα, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά η άδεια που είχε λάβει έληξε το βράδυ του Σαββάτου και έπρεπε να μεταβεί στην Ολλανδία.

Εδώ και μέρες όμως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στον Λέο Ζαμπά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να είναι… άφαντος. Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση πως θα κινηθεί ο Δικέφαλος στο θέμα του 23χρονου.

Προπονήθηκαν Λύρατζης και Βιεϊρίνια

Μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου εύκολη. Μάλλον επίπονη θα την χαρακτήριζε κανείς. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.

Ειδικά μετά το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής που είχαν το πρωί, τα μαθήματα ανάπτυξης, τα τελειώματα και το τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο που είχαν το απόγευμα.

Το ευχάριστο είναι πως η δουλειά συνεχίζεται με τα μίνιμουμ μικροπροβλήματα που πάντα υπάρχουν σε ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Λευτέρης Λύρατζης που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Go Ahead Eagles επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος ταλαιπωρούνταν από τον τελικό Κυπέλλου της περασμένης σεζόν.

Στα πλάνα του Λουτσέσκου είναι πλέον κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς , έτσι το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο – πέρα από του Γιάννη Μιχαηλίδη – είναι το Αντρέ Ρικάρντο , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προληπτικά ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (05.07) το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ