Βέλεθ: «Για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Βέλεθ: «Για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Το δικό του «αντίο» στον Παναθηναϊκό είπε ο Φραν Βέλεθ.

Το τελευταίο «αντίο» στον Παναθηναϊκό είπε ο Φραν Βέλεθ ο οποίος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Αλ Φατέχ.

Ο Ισπανός στόπερ αποχαιρέτησε τους «πράσινους» για μια τελευταία φορά με ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» θα έχει για πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του…

Διαβάστε επίσης: «Πέντε εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για τον Εμπουκού»

Αναλυτικά το μήνυμα του Βέλεθ:

«Σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο. Λέω αντίο στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα, ένα μέρος που περάσαμε υπέροχα, που ήμασταν χαρούμενοι και που μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Η στοργή με την οποία μας συμπεριφέρθηκαν όλοι δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Είναι κάτι μοναδικό και θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Μπορώ να γράφω για ώρες, προκειμένου να αναφέρω όλους τους ανθρώπους που έκαναν μαγικές τις στιγμές που ζήσαμε εδώ. Το προπονητικό σταφ, το διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι στο σύλλογο που παίζουν έναν ρόλο θεμελιώδη και πολύτιμο και πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται, τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω από την πρώτη μέρα να νιώθω ένα μαζί τους.

Φεύγω χαρούμενος για το γεγονός ότι έχω παίξει γι΄ αυτόν τον σύλλογο και έχω κερδίσει ένα Κύπελλο. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι φοβερή.

Για πάντα μαζί, τα λέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ