Στην… αγκαλιά της Ρέιντζερς ο Τσόλακ!

Τον δρόμο για την Γλασκώβη και τη Ρέιντζερς αναμένεται να πάρει ο Αντόνιο Τσόλακ.

Στη Ρέιντζερς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Τσόλακ! Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και διαπραγματεύσεις πολλών ημερών, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενέδωσε στην πίεση των Σκωτσέζων.

Το deal είναι θέμα ωρών να κλείσει και τυπικά με τους ασπρόμαυρους να παραχωρούν στη Ρέιντζερς τον Κροάτη επιθετικό. Η ομάδα της Σκωτίας επανήλθε με νέα πρόταση, αγγίζοντας τα επιθυμητά νούμερα του δικεφάλου του βορρά. Οι δυο ομάδες φέρονται να έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για Γλασκώβη.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Γκάμα!

Από την πρώτη στιγμή ο Αντόνιο Τσόλακ έδειξε «ψημένος» για Γλασκώβη, με την επιμονή της Ρέιντζερς να ανταμείβεται. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ είχε ανάψει από την αρχή το πράσινο φως για την απόκτησή του, με τη μεταγραφή να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Ο ΠΑΟΚ χάνει ένα σημαντικό «γρανάζι» για τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλείται να βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητά πλέον τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην επιθετική γραμμή των ασπρόμαυρων.

Θυμίζουμε, πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κατέγραψε 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από