Ο ΠΑΟΚ κοστολογεί 15 εκατ. ευρώ 18χρονο αμυντικό του

Ο ΠΑΟΚ κοστολογεί 15 εκατ. ευρώ 18χρονο αμυντικό του

Ομάδα από το εξωτερικό φέρεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να αξιώνει 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ένας από τους παίκτες που πιστεύουν πολύ στον ΠΑΟΚ και έχει πάρει μαζί του στην Ολλανδία ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την προετοιμασία είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 18χρονος αμυντικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του πρόσφατου φιλικού με την Γκρόνινγκεν όπου ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Μάλιστα στο γήπεδο υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι από ομάδες του εξωτερικού για να τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και ένας από αυτούς φαίνεται πως «ξετρελάθηκε» με τον Κουλιεράκη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πάντως ξεκαθάρισαν στον ίδιο πως δεν μπαίνουν σε κουβέντα για παραχώρησε του παίκτη με ποσό κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: FIFPRO: «Μακριά από Λιβύη, Αλγερία και… Superleague 2»

Ο Κουλιεράκης βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 2017, είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων και ήδη ξεχωρίζει με την παρουσία του. Πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Β’ με τον οποίο κατέγραψε 22 συμμετοχές στη Super League και οι «ασπρόμαυροι» σχεδιάζουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ