«Στα ραντάρ της ΑΕΚ Αλγερινός επιθετικός»

Ο Μπιλέλ Ομρανί φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Τι ποσό ζητάει ως πριμ υπογραφής ο Αλγερινός επιθετικός.

«Τρέχει» για τη μεταγραφική της ενίσχυση η ΑΕΚ, με τους Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Άλβες να σκανάρουν την αγορά για στόπερ και επιθετικό.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «καίγεται» για φορ και σημερινό δημοσίευμα από τη Ρουμανία, τη βάζει στο κόλπο της απόκτησης του Μπιλέλ Ομρανί.

Διαβάστε επίσης: Ο τρόπος ήταν (και παραμένει) ίδιος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ProSport, ο 29χρονος επιθετικός εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Κλουζ, με το όνομά του να βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι της Ένωσης.

Ο Αλγερινός φέρεται να αρέσει στην ΑΕΚ, με τους Ρουμάνους να πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση. Όπως υπογραμμίζουν, στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, έχει προκύψει πρόβλημα με τις απαιτήσεις του 29χρονου παίκτη, καθώς ζητάει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής.

Ο Ομρανί έχει αγωνιστεί σε ένα ματς με την Εθνική Αλγερίας, ενώ έχει και γαλλική υπηκοότητα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Μαρσέιγ, φτάνοντας ως και στην πρώτη ομάδα.

Μετά από 10 συμμετοχές με τους Μασσαλούς, αποχώρησε το 2016 για τη Ρουμανία και την Κλουζ. Σε 209 εμφανίσεις, σημείωσε 47 γκολ, ενώ μοίρασε και 42 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε, μέτρησε σε 42 ματς 7 τέρματα και 11 τελικές πάσες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Κλουζ έκανε προσπάθειες για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μιχάι Στόικα είχε αποκαλύψει πως ο Ομρανί έριξε… άκυρο στην τελευταία πρόταση που του έγινε. Ο λόγος; Το οικονομικό κομμάτι. «Του έκανα μια κανονική προσφορά, δεν είχαμε τρόπο να προσφέρουμε τον μισθό που ζητούσε. Ήθελε 600.000 ευρώ ετήσιο μισθό», τόνισε το στέλεχος των Ρουμάνων.

Δείτε τον Μπιλέλ Ομρανί εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από