«Πρόταση της ΑΕΚ σε Λέγκια για Καστράτι – Δίνει 2 εκατ. ευρώ» (Vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ σε Λέγκια για Καστράτι – Δίνει 2 εκατ. ευρώ» (Vid)

Οι Πολωνοί αποκαλύπτουν πρόταση της ΑΕΚ στη Λέγκια για την απόκτηση του Λιρίμ Καστράτι που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ

Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, δεξιού μπακ και υπό προϋποθέσεις επιθετικού, όμως σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στην Πολωνία έχει κάνει γερό μπάσιμο και για τον εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας, Λιρίμ Καστράτι.

Όπως αναφέρουν στην Πολωνία, η Ένωση φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Λέγκια για τον παίκτη, που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Στο ρεπορτάζ μάλιστα γίνεται λόγος και στον Ράντεκ Κουχάρσκι, ο οποίος ήταν στην πολωνική ομάδα τεχνικός διευθυντής πριν αναλάβει στους κιτρινόμαυρους και ήταν αυτός που είχε πάρει στη Βαρσοβία τον Κοσοβάρο πλάγιο επιθετικό.

Ο Καστράτι λοιπόν είναι και πάλι πολύ ψηλά στη λίστα του Κουχάρσκι για την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα αν τα βρουν οι δυο σύλλογοι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Ο διεθνής Κοσοβάρος άσος είχε αποκτηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ πέρσι έναντι 1.3 εκατ. ευρώ, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε σε 23 ματς και είχε δύο γκολ με τη φανέλα της Λέγκια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την Ντινάμο ο Καστράτι είχε συνολικά 51 ματς και 4 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου είχε 89 ματς και 21 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ