Επένδυση για το μέλλον από την ΑΕΚ – Συνεχίζουν οι προσπάθειες για στόπερ

Επένδυση για το μέλλον από την ΑΕΚ – Συνεχίζουν οι προσπάθειες για στόπερ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμει να ολοκληρώσει μια μεταγραφική κίνηση με φόντο το μέλλον, ενώ παράλληλα συνεχίζει την προσπάθεια για στόπερ και φορ.

Μια… ανάσα από την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής με γνώμονα το μέλλον είναι η ΑΕΚ, η οποία προχωράει στην απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη.

Ο 21χρονος άσος αποχωρεί με προσφυγή από την Ξάνθη, με της οποίας της φανέλα μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 26 συμμετοχές στην Super League 2 την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: «Ρουκέτα» ο Παναθηναϊκός με Μπερνάρντ – Επίσημη πρόταση, μίλησε μαζί του ο Γιοβάνοβιτς – Έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ

Πρόκειται για μια… επένδυση, αλλά και για μια κίνηση που δυναμώνει το ελληνικό στοιχείο στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, ενώ θα αξιολογηθεί στις προπονήσεις από τον Ματίας Αλμέιδα και δεδομένα θα μετρήσει αρκετές συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση στόπερ, που αποτελεί προτεραιότητα της, ενώ κοιτάζει επίσης για φορ και εξτρέμ.

Οι επαφές με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και τις ομάδες τους συνεχίζονται και έχει γίνει σαφές ότι παρότι υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των κινήσεων, δεν είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τα στάνταρ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ