ΑΕΚ: Μόνο οι ανακοινώσεις για Μιτάι και Μισελέν

Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων βρίσκονται ΑΕΚ και Λοκομοτίβ Μόσχας για τη μεταγραφή του Μάριο Μιτάι ενώ στη Γαλλία για να τελειώσει τον δανεισμό του στην Μπορντό είναι ο Κλεμάν Μισελέν.

Εκτός από την κινητικότητα σε επίπεδο μεταγραφών, η ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στο κομμάτι των αποχωρήσεων τα τελευταία 24ωρα. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Μάριο Μιτάι και Κλεμάν Μισελέν που αναμένεται να ανακοινωθούν από Λοκομοτίβ Μόσχας και Μπορντό αντίστοιχα.

Όσον αφορά στον Αλβανό αμυντικό, η Ένωση είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους Ρώσους οι οποίοι θα δώσουν τρία εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή. Ένα σπουδαίο deal, για έναν παίκτη που πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β’ και που φέτος, παρά το ότι ήταν στην Ολλανδία, δεν φαινόταν να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: L’ Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό» (vids)

Εκτός από τον Μιτάι, υπάρχει και η περίπτωση του Μισελέν ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Γαλλία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Μπορντό. Η γαλλική ομάδα θα πάρει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν η οποία θα αλλάξει ανάλογα με την κατηγορία που θα παίζει του χρόνου καθώς θυμίζουμε πως έχει υποβιβαστεί από τη Ligue 1. Αν οι Γάλλοι επιλέξουν να μην κάνουν χρήση της, θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από