Το δίκιο του κόσμου, το λάθος της ΑΕΚ και η ανάγκη για 2Χ2 στη Ριζούπολη

Το δίκιο του κόσμου, το λάθος της ΑΕΚ και η ανάγκη για 2Χ2 στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ δεν θα παίξει στο σπίτι της με τον Βόλο αλλά κοντά στη γειτονιά της, με τον κόσμο να είναι δικαιολογημένα στα... κάγκελα και την ΠΑΕ να έχει το μερίδιό της.

Το να κυλήσει μία εβδομάδα ήρεμα στον πλανήτη ΑΕΚ είναι μάλλον άπιαστο όνειρο. Έτσι και μετά τη νίκη στη Λαμία έσκασε η είδηση της μη εισόδου στην «Opap Arena», με την πλειοψηφία του κόσμου όπως είναι λογικό να ξεσπά.

Δεν είναι μόνο η αναμονή που όσο πλησιάζει η μεγάλη μέρα γίνεται και μεγαλύτερη, είναι και το ότι όλο αυτό το διάστημα είχε συντηρηθεί ένα κλίμα ότι είναι πολύ πιθανό να παίξει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Βόλο.  Μπορεί η ΠΑΕ να μην είχε πει ποτέ κάτι επίσημα, δεν το ξέκοψε όμως κιόλας και αυτό είναι το μεγάλο της λάθος.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη η «βόμβα»: Στον Παναθηναϊκό ο Μπερνάρντ (pic)

Από την άλλη, ο κόσμος που πλήρωσε τα πανάκριβα διαρκείας έχει «τρελαθεί» και πώς αλλιώς αφού όχι μόνο σπίτι του δεν θα μπει ακόμη, αλλά ίσως να μην μπορέσει να δει την ομάδα του στα ματς με Βόλο και ΠΑΣ λόγω της μικρής – για τα διαρκείας της ΑΕΚ – χωρητικότητας της Ριζούπολης. Είναι κι από την άλλη αυτό το «Όποιος θέλει επιστρέφει το διαρκείας του και παίρνει πίσω τα χρήματά του».

Πρώτον είναι λίγο κάπως αυτό γιατί γίνεται εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ πως και 500 να τα γυρίσουν πίσω θα βρεθούν πιθανότατα… 1000 που θα θέλουν να αγοράσουν και δεύτερον δεν είναι ωραίο σε μία ομάδα με διαχρονικό μότο το «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», οι οπαδοί της να αντιμετωπίζονται σαν πελάτες. Η ΑΕΚ δεν είναι μαγαζί και οι οπαδοί της δεν είναι πελάτες.

Εχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αντέξει πίκρες και πίκρες και δεν είναι ωραίο να τους αντιμετωπίζει κανείς με αυτόν τον κρύο και απόμακρο τρόπο. Ειδικά τώρα που χάρη στον Αλμέιδα φαίνεται πως πάει να δημιουργηθεί ξανά δέσιμο ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να βάζει εμπόδια στον εαυτό της η ίδια η ΑΕΚ.

Και για να πάμε και στο αγωνιστικό, έστω και αν δεν παίξει στο σπίτι της, η ΑΕΚ θα παίξει δίπλα από το σπίτι της με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Δύο επικίνδυνα ματς, σε ένα γήπεδο που θα είναι έδρα και δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς πως δεν θα γίνει το δύο στα δύο ώστε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να πάει έχοντας εννιά βαθμούς.

Δεν θα είναι εύκολα ματς. Η ΑΕΚ όπως έδειξε και στη Λαμία θέλει πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο Αλμέιδα. Και είναι απόλυτα λογικό βέβαια αφού μιλάμε για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Εκτός από χρόνο όμως η ΑΕΚ θέλει και ενίσχυση και την θέλει άμεσα.

Πάμε για το απόλυτο λοιπόν μέχρι τη Λεωφόρο, με… μυρωδιά από Νέα Φιλαδέλφεια, λίγο πριν τη μεγάλη και οριστική επιστροφή στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ