Mega Deal από την ΑΕΚ: Πούλησε 3.000.000 € τον Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας

Mega Deal από την ΑΕΚ: Πούλησε 3.000.000 € τον Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας

Απίθανο deal για την ΑΕΚ που πούλησε τον Μάριο Μιτάι στη Λοκομοτίβ Μόσχας με το ποσό των 3.000.000 ευρώ!

Σε ένα απίστευτο deal έφτασε η ΑΕΚ! Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την παραχώρηση του Μάριο Μιτάι έναντι 3.000.000 ευρώ.

Εδώ και περίπου έναν μήνα η ΑΕΚ δέχθηκε μια πολύ σοβαρή προσέγγιση από τον ρωσικό σύλλογο για την πώληση του Αλβανού αμυντικού, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ενωσης, και πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία. Ο 19χρονος άσος θα αποτελέσει έτσι μία από τις ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Super League: Έρχεται το πιο παράξενο πρωτάθλημα

Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα άρχισε ένας κύκλος συζητήσεων που έχει διαρκέσει όλο αυτό το διάστημα και πλέον οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε ένα πλαίσιο συμφωνίας, για να πάει ο νεαρός παίκτης στην Ρωσία.

Στη συμφωνία υπάρχει μάλιστα κι επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης για την ΑΕΚ η οποία πετυχαίνει ένα εκπληκτικό deal αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μιτάι αγωνίστηκε πέρσι στη Β’ ομάδα ενώ φέτος δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν πάντως στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Λαμία, ωστόσο επειδή πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην τελική φάση των συζητήσεων, ο Αργεντινός τεχνικός που είναι ενήμερος για το όλο θέμα, επέλεξε να συμπληρώσει την αποστολή και με τον Χρήστο Γιούση, που θα μεταβεί άμεσα στην πόλη της Φθιώτιδας. Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μιτάι αναμένεται να βρεθεί στη Ρωσία για τις υπογραφές και την παρουσίασή του από Λοκομοτίβ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ