Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ και Μπερνάρντ κόντρα στον Λεβαδειακό (pic)

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό, έμεινε ο Χουάνκαρ που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Μπερνάρντ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με σκοπό να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Χουάνκαρ, Μπερνάρντ, και Σένκεφελντ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει ακόμα τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, όπως και ο Σένκεφελντ, ενώ από την άλλη κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χόρντουρ Μάγκνουσον που προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στα εισιτήρια διαρκείας

Στη σημερινή (2/9) προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από