Μεγάλες εκπλήξεις από τον Κορμπεράν: Αλλος Ολυμπιακός με Ιωνικό

Οι επιλογές του Ισπανού προπονητή για το παιχνίδι με τον Ιωνικό (19:00).

Με τον Πεπ Μπιέλ στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (19:00), για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής δίνει φανέλα βασικού στον συμπατριώτη του, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Κοπεγχάγη και στο σημερινό παιχνίδι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα. Στην αρχική 11άδα ξεκινάει επίσης ο Νοτιοκορεάτης Ουί-Τζο Χουάνγκ, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ντε Λα Φουέντε.

Διαβάστε επίσης: Η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Καρεμπέ, ο… Μπουτραγκένιο και το παρασκήνιο του deal με τον Μαρσέλο

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκινάει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 έχοντας τον Βατλσίκ μπροστά από την εστία και τους Αβιλα, Μανωλά, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Μπουχαλάκης θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα, Μπιέλ και Ντε Λα Φουέντε πίσω από τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (0-0) και σήμερα ο Κάρλος Κορμπεράν τον χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα των πρωταθλητών, αφήνοντας στον πάγκο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Αβιλά, Μανωλάς, Μπα, Ρεάμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπιέλ, Ντε Λα Φουέντε και Ουί Τζο Χουάνγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με τη Ναντ στη Γαλλία (8/9), για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ρέτσος, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες και  Ραντζέλοβιτς.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από