Ο Μαρσέλο έρχεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Ο Μαρσέλο έρχεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σταρ αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να εγκατασταθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη «βόμβα» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Μαρσέλο και μια από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με τον σπουδαίο Βραζιλιάνο σταρ το βράδυ της Παρασκευής και ανακοίνωσαν το σούπερ «μπαμ» που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Πλέον απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης για να φορέσει ο Μαρσέλο τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον 34χρονο Βραζιλιάνο να αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μαρσέλο θα μετακομίσει στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας και θα τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή πριν εκπνεύσει η διορία για να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα με τον Μαρσέλο να συμπεριλαμβάνεται κανονικά σε αυτή. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ελλάδας για έναν χρόνο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ