Λαμία: «Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με τον Παναθηναϊκό»

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Λαμίας έκανε γνωστό, πως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Η Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (16/10) και η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε πως μόνοι οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ «Αθ. Διάκος», ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρώτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία του ο Βιειρίνια

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από