Έντονο ενδιαφέρον από Γερμανία και Αγγλία για τον Κουλιεράκη

Παρέλαση από σκάουτερς έγινε το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι της Δευτέρας για χάρη του αμυντικού του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από όταν καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ, ήταν απολύτως λογικό να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους. Έτσι αποκλειστικά και μόνο για τον 18χρονου στόπερ του «Δικεφάλου», έδωσαν το παρών μερικοί σκάουτερς από συλλόγους που αγωνίζονται στα δύο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Νούνιες σε Τσιμίκα: «Πάμε για περισσότερα, αδερφέ»

Συγκεκριμένα μέσα σε αυτούς, ήταν απεσταλμένος της Ντόρτμουντ, καθώς οι »Βεστφαλοί» κοιτάνε την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν ενόψει του καλοκαιριού, αλλά και της Στουτγκάρδης στην οποία αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Μάλιστα η Ντόρτμουντ ρίχνει ματιές και στον Έλληνα αμυντικό της Στουτγκάρδης .

Επιπλέον στη λίστα των ενδιαφερόμενων προστέθηκαν άλλα δύο ονόματα, αυτά της Μπράιτον και της Μπράντφορντ, δύο συλλόγων που αγωνίζονται στην Premier League.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από