Τσιμίκας, ο «σερβιτόρος»: Οι φοβερές επιδόσεις του Greek Scouser και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (pics, vid)

Τσιμίκας, ο «σερβιτόρος»: Οι φοβερές επιδόσεις του Greek Scouser και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (pics, vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έφτιαξε ακόμα ένα γκολ της Λίβερπουλ στη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ και βελτίωσε ακόμα περισσότερο τα νούμερα του. Η στατιστική κατηγορία των ασίστ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε...

Ένα γκολ του Ντάργουιν Νούνιες ήταν αρκετό για τη Λίβερπουλ χθες στο «Άνφιλντ», ώστε να «λυγίσει» τη Γουέστ Χαμ.

Ή μάλλον, μια ακόμη ασίστ του Κώστα Τσιμίκα ήταν αυτή που βοήθησε τους «κόκκινους» να φτάσουν σε ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» εν όψει και της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με τον Ντόρσεϊ – Ο Καμπάτσο αλλάζει τα δεδομένα

Ο Έλληνας άσος ήταν αυτός που βοήθησε τον Ουρουγουανό επιθετικό να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο «Άνφιλντ», μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Ήταν μάλλον αυτός που έκανε ήθελε να δει τον νέο επιθετικό της Λίβερπουλ να σκοράρει.

«Ναι η ασίστ είναι φοβερή για εμένα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ντάργουιν. Ήθελα πολύ να τον δω να σκοράρει απόψε και είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαι επίσης χαρούμενος και για την ασίστ μου επειδή δουλεύω σκληρά», δήλωσε μετά το τελικό σφύριγμα ο «Τσίμι».

Αυτή για τον Τσιμίκα φέτος ήταν η πέμπτη ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έλληνας άσος έδειξε και πέρσι ότι μπορεί να βοηθήσει τη Λίβερπουλ σημαντικά στον επιθετικό τομέα με τις σέντρες «φαρμάκι» που κάνει, καθώς συνεχώς προκαλεί προβλήματα στην αντίπαλη περιοχή.

Για να καταλάβει κανείς πόσο τρομερές είναι οι επιδόσεις του στο «σερβίρισμα», αξίζει να γνωρίζει ότι ο Greek Scouser αυτή τη στιγμή, για τη φετινή σεζόν, βλέπει την πλάτη μόνο ενός ποδοσφαιριστή από την Premier League, στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχει 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, «πατώντας» έτσι φυσικά στην πρώτη θέση των «σερβιτόρων» της Premier League σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια, ο Βέλγος «μάγος» έχει και τον Έρλινγκ Χάαλαντ που δεν θέλει και… πολύ για να βρει δίχτυα. Ο «Τσίμι» πάντως από την πλευρά του συνεχίζει στις υψηλές πτήσεις και αποδεικνύει ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ