Το στοίχημα του Αντσελότι «ξύπνησε» το θηρίο που έκρυβε μέσα του ο Βαλβέρδε (pics, vids)

Το στοίχημα του Αντσελότι «ξύπνησε» το θηρίο που έκρυβε μέσα του ο Βαλβέρδε (pics, vids)

Ο Φέντε Βαλβέρδε σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, έφτασε τα 6 γκολ συνολικά και συνεχίζει να βγάζει ασπροπρόσωπο τον Κάρλο Αντσελότι ο οποίος τον «απειλεί» με τα πτυχία του!

«Έχω μιλήσει αρκετά με τον Βαλβέρδε. Βασικά τον έχω προειδοποιήσει. Εάν στο τέλος της σεζόν δεν έχει τουλάχιστον δέκα γκολ, τότε θα σκίσω τα πτυχία της προπονητικής μου», είχε δηλώσει στις αρχές του Σεπτέμβρη ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός κόουτς δεν το έκανε για να πιέσει τον Βαλβέρδε. Δεν το έκανε για να του προσθέσει βάρος στα πόδια του. Ίσα, ίσα. Ο Don Carlo ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες που μπορεί να έχει ο Βαλβέρδε και ο κάθε Βαλβέρδε.

Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την περίπτωση του Ουρουγουανού χαφ. Έναν μήνα μετά, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε βγάζει ασπροπρόσωπο τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο 24χρονος σταρ έχει καταφέρει να φτάσει ήδη, στα μισά του Οκτώβρη τα 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βαλβέρδε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στη χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έλτσε, «ξεκλειδώνοντας» έτσι και τον δρόμο προς το «τρίποντο».

Ο Ουρουγουανός ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός, όπως ήταν και στο clasico της περασμένης Κυριακής, όπου επίσης σκόραρε με μια βολίδα έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας σε εκείνο το σημείο το 2-0.

Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Φέντε Βαλβέρδε βγάζει στοιχεία τα οποία δεν τα έβγαζε τις περασμένες χρονιές. Κυρίως στον επιθετικό τομέα όπου έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά.

Σε αυτά τα 15 παιχνίδια της φετινής σεζόν ο Ουρουγουανός μέσος έχει σκοράρει έξι φορές. Όσες δηλαδή είχε καταφέρει να πετύχει γκολ στις προηγούμενες 148 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

«Ο Αντσελότι μου είπε ότι το στοίχημα για φέτος είναι να πετύχω δέκα γκολ. Είναι ωραία πίεση για εμένα. Δεν θέλω να παραιτηθεί εξαιτίας μου», είπε ο Βαλβέρδε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Έλτσε, μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Μέχρι στιγμής ο 24χρονος δείχνει πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ήδη έχει σκοράρει το 60% των τερμάτων του στοιχήματος, με τα δεδομένα και την εικόνα του να αφήνουν τον Αντσελότι απόλυτα ικανοποιημένο…

Ο Βαλβέρδε έχει μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά και πλέον στοχεύει μόνο στην κορυφή. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τοπ3 του πλανήτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ