Ολυμπιακός: Γιατί ο Σαμασέκου «απελευθερώνει» τον Μίτσελ…

Ο Μίτσελ έβαλε στο «κόλπο» τον Ντιαντιέ Σαμασέκου στο Αγρίνιο, εκείνος έδειξε ότι είναι πανέτοιμος κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε μεσαία γραμμή και κέντρο άμυνας

Ο Ολυμπιακός πέρασε το Σάββατο από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες έδειξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού καλό πρόσωπο και έφτασαν σε μια δίκαιη και άνετη νίκη επί της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μίτσελ στο Αγρίνιο άνοιξε το ροτέισον έβαλε τον Κώστα Φορτούνη ως αλλαγή, ενώ και ο Ντιαντιέ Σαμασέκου αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά. Ο μέσος που αποκτήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών από τους πρωταθλητές κατέγραψε μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του με τα ερυθρόλευκα, όμως ήταν η πρώτη που είχε χρόνο να δείξει λίγο από την ποιότητα του (είχε μπει ως αλλαγή και στο Καραϊσκάκη με τον Ατρόμητο).

Ο Σαμασέκου το προηγούμενο διάστημα δεν είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να μην τον χρησιμοποιεί. Ο Ισπανός τεχνικός, όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Αφρικανός απουσίαζε με την εθνική του ομάδα, ενώ όταν επέστρεψε μπήκε για λίγα λεπτά αλλαγή με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια τον ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός και τον ανάγκασε να χάσει και τον ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά πλέον έχει επιστρέψει στο 100% και είναι κανονικά διαθέσιμος, με τον Μίτσελ να τον εμπιστεύεται και στο Αγρίνιο να είναι αλάνθαστος. Ο Σαμασέκου δεν αποκλείεται να είναι ο παίκτης-κλειδί για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς θα είναι αυτός που θα «απελευθερώσει» και τον 59χρονο τεχνικό σχετικά με τον Εμβιλά.

Ο Γάλλος μέσος είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού φέτος και για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ σκέφτεται να τον φέρει μόνιμα στο κέντρο της άμυνας. Εφόσον, έχει ενεργοποιήσει τον Σαμασέκου πλέον ο Ισπανός τεχνικός θα μπορέσει να κάνει και πιο άνετα πράξη το πλάνο με τον Εμβιλά στόπερ, με τον Γάλλο να αποτελεί μεγάλη ασφάλεια όσες φορές έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από