Ολυμπιακός: Η νέα ατάκα του Μίτσελ για τον Φορτούνη

Τι είπε ο Μίτσελ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν

Την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα μετά τον περασμένο Μάιο και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με την ΑΕΚ (νίκη των Πειραιωτών με 3-2 στις 17/5) πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης το περασμένο Σάββατο (22/10) στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, για την 9η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι αποφάσεις για μετά τις 13 Νοεμβρίου για ενίσχυση και αποχωρήσεις…

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο Αγρίνιο και έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν. Μια επιστροφή, την οποία ήθελε πολύ ο άσος των πρωταθλητών, που πλέον περιμένει την επόμενη ευκαιρία του από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τη Λαμία (30/10, 16:00), για την 10η αγωνιστική της Super League, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εάν θα δούμε περισσότερο από εδώ και πέρα τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ανέφερε: «Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Έχω 34 ποδοσφαιριστές και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφήνω σε κάθε παιχνίδι εκτός αποστολής 14 από αυτούς», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: Μόνο 3-4 είναι 100% ικανοποιημένοι και δεν έχουν θέματα. Το γεγονός πως οι παίκτες μου δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό, φανερώνει πως γίνεται σωστή διαχείριση. Για τους προπονητές αυτή τη στιγμή κάθε ποδοσφαιριστής που μπαίνει στην 20αδα της αποστολής είναι γιατί το αξίζει και όχι γιατί έχει κάποιο όνομα ή γιατί το δικαιούται περισσότερο από κάποιον άλλον εκ των προτέρων», κατέληξε.

Απομένει να φανεί εάν ο Κώστας Φορτούνης θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Μίτσελ για το παιχνίδι με τη Λαμία, μετά την αποψινή προπόνηση των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από