Ολυμπιακός: Οι αποφάσεις για μετά τις 13 Νοεμβρίου για ενίσχυση και αποχωρήσεις…

Ολυμπιακός: Οι αποφάσεις για μετά τις 13 Νοεμβρίου για ενίσχυση και αποχωρήσεις…

Τα 4 ματς πρωταθλήματος μέχρι την διακοπή απασχολούν τους πρωταθλητές που ήδη έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις για το ξεκαθάρισμα και την ενίσχυση του Ιανουαρίου

Ειδικών συνθηκών σεζόν για όλους τους συλλόγους λόγω Μουντιάλ, διπλά για τον Ολυμπιακό εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν από το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός που μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη «βλέπει» την 4αδα των αγώνων για το πρωτάθλημα έως τις 13 Νοεμβρίου και την διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ προγραμματίζοντας ήδη τις επόμενες κινήσεις.

Αυτό που προφανώς «καίει» αυτή την στιγμή τους πρωταθλητές είναι πως θα μπορέσουν να κάνουν το απόλυτο, το 4Χ4 που θα τους φέρει ξανά πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και κυρίως θα ανεβάσει στα ύψη της ψυχολογία και την γενικότερη ατμόσφαιρα για την επιστροφή του.

Διαβάστε επίσης: «Ώρα μηδέν» για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Η χειρότερη σεζόν της τελευταίας 30ετίας

Ήδη όμως ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του στο Ρέντη δρομολογούν τις κινήσεις που θα γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής αλλά και τον Ιανουάριο που χρειάζονται σωστές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μίτσελ είναι ξεκάθαρο πως έχει ήδη κάνει το ξεκαθάρισμα του αναφορικά με το υπάρχον ρόστερ με τις αποχωρήσεις τον Ιανουάριο να αναμένονται να είναι μαζικές. Υπάρχουν άλλωστε ποδοσφαιριστές που απλά έχουν… αράξει στον Ολυμπιακό Β΄ όπως οι Λαλά, Κούτρης, Ανδρούτσος αλλά και άλλοι που ο Μίτσελ έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει σαν τους Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ.

Ο Ισπανός τεχνικός συνάμα έχει δώσει ευκαιρίες σε παίκτες όπως οι Ουι-Τζο Χουάνγκ και Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά δεν έχει δει απολύτως τίποτα, και όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους. Ειδικά όταν ήδη στην ομάδα βρίσκονται άλλοι τρεις επιθετικοί, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού, Μπιέλ που προσφέρουν.

Το ρόστερ των 24 παικτών θα δρομολογηθεί και ουσιαστικά μετά την διακοπή (βλέπετε το διπλό ρόστερ λόγω Ευρώπης δεν βοήθησε να γίνει νωρίτερα) ενώ ήδη οι Πειραιώτες αναζητούν αξιόπιστες επιλογές για το κέντρο της άμυνας και τα άκρα της επίθεσης. Ο Μίτσελ σε συνεργασία με τον Ανιγκό έχουν χαρτογραφήσει την επόμενη μέρα της ομάδας, ξέρουν τις ανάγκες που έχει το ρόστερ και πορεύονται ήδη σε μια προσπάθεια να γίνουν τα πάντα γρήγορα. Και το «άδειασμα» σχεδόν μιας ομάδας που βρίσκεται στο Ρέντη και η ενίσχυση στοχευμένα.

Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός αναμένεται στο μεγάλο διάστημα της διακοπής του Μουντιάλ να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία με την ομάδα να πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία όπου και θα δώσει 2-3 φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί έτοιμη για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ