Οριστικό: Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Ισπανία (pic)

Την 1η Δεκεμβρίου οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό με την Χάντερσφιλντ και στις 4/12 με την Στάνταρ Λιέγης.

Στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν να παρουσιαστεί καλύτερος και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Το δράμα του Όσκαρ Γκαρθία (pic)

Κατά την παραμονή τους στην Ιβηρική Χερσόνησο οι Πειραιώτες, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα δώσουν δύο φιλικά. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω των social media, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Χάντερσφιλντ και την Στάνταρ Λιέγης, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ως δανεικός από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Το παιχνίδι με την βρετανική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου και θα αρχίσει στις 17:00, ενώ το ματς με τον βέλγικο σύλλογο θα διεξαχθεί τρεις ημέρες αργότερα (σ.σ στις 4 Δεκεμβρίου), στις 16:00.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι στις 10 Δεκεμβρίου θα δώσει φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε την ανάρτηση για τα φιλικά στην Ισπανία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από