Τι λένε στη Γαλλία για το μέλλον του Μπόουλερ

Τι λένε στη Γαλλία για το μέλλον του Μπόουλερ

Οι Γάλλοι κάνουν ειδική αναφορά για το μέλλον του Τζος Μπόουλερ και μιλούν για ενδιαφέρον από Ναντ και Μπλάκπουλ - Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Τζος Μπόουλερ δεν έχει αγωνιστεί πολύ στον Ολυμπιακό, όμως στο παιχνίδι με τη Ναντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League πήρε φανέλα βασικού και παρά την ήττα με 2-0 ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πειραιωτών. Η εμφάνιση του Άγγλου εξτρέμ κόντρα στη γαλλική ομάδα φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της Ναντ, οι οποίοι παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, μετά τους Ουσεϊνού Μπα και Ματιέ Βαλμπουενά που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, η Ναντ φέρεται να κοιτάζει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Τζος Μπόουλερ με ορίζοντα όμως το καλοκαίρι. Ο Μπόουλερ φέτος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταγραφεί τον Γενάρη στη Ναντ. Προτού πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ και η Φόρεστ τον στείλει δανεικό στον Ολυμπιακό, ο Άγγλος εξτρέμ είχε προλάβει να παίξει τον Αύγουστο σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της Μπλάκπουλ στην Championship.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι λοιπόν, η Ναντ θα παρακολουθεί στενά φέτος την πορεία του Μπόουλερ στον Ολυμπιακό ή στην… Μπλάκπουλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται να τον πάρει πίσω τον χειμώνα. Και ουσιαστικά είναι η μόνη που μπορεί να το κάνει για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να παίξει σε δυο ομάδες…

Η Ναντ στοχεύει στην απόκτηση του το καλοκαίρι, όταν και θα έχει… τελειώσει και τυπικά από τον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Μπόουλερ είναι πιθανό να επιστρέψει στην Αγγλία και την Μπλάκπουλ για το δεύτερο μισό της σεζόν και εν συνεχεία αν η Ναντ τον θέλει να τον αποκτήσει είτε ως δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ