Κρίσιμα τεστ στο Ρέντη και αποφάσεις από τον Μίτσελ – Τα φιλικά με Ζινκερνάγκελ και… Κορμπεράν και η άφιξη του Βατσλίκ

Κρίσιμα τεστ στο Ρέντη και αποφάσεις από τον Μίτσελ – Τα φιλικά με Ζινκερνάγκελ και… Κορμπεράν και η άφιξη του Βατσλίκ

Ο Μίτσελ παίρνει τις αποφάσεις του για την προετοιμασία, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει Σταντάρ Λιέγης, Χάντερσφιλντ. Στην Ελλάδα ο Βατσλίκ.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τα πάντα στον Ολυμπιακό στη διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι το τεχνικό επιτελείο είναι απαραίτητο να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει τσεκάρισμα όλων των παικτών.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδος πέρασαν από ειδικά τεστ φυσικής κατάστασης σε δύο γκρουπ. Στόχος, να φανεί σε τι επίπεδο βρίσκονται, να οργανωθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια και στόχευση το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο Ρέντη, αλλά και στις 9 ημέρες της παρουσίας στην Ισπανία (28/11 – 07/12), αλλά και να φανεί ποιοι πρέπει να φορτσάρουν περισσότερο και πού χρειάζονται μεγαλύτερη βελτίωση και δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τι γίνεται με δεξί μπακ και Μαρσέλο

Ο Μίτσελ, πάντως, δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του. Παρότι τα τεστ έγιναν σε δύο γκρουπ το πρωί, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε κανονικά προπόνηση το απόγευμα, δείχνοντας τι πρόκειται να ακολουθήσει στο προπονητικό κέντρο που θα καταλύσει η αποστολή των Πειραιωτών στην Ανδαλουσία, όπου και θα μπουν οι βάσεις για τον Ολυμπιακό του δεύτερου μισού της σεζόν. Διάστημα κατά το οποίο υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική και ακόμη καλύτερη.

ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Εν τω μεταξύ, έγιναν γνωστές οι δύο ομάδες με τις οποίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη βελγική Σταντάρ Λιέγης την 1η Δεκεμβρίου και την αγγλική Χάντερσφιλντ, στις 04/12. Με τον Μίτσελ να αποφασίζει η ομάδα του να δώσει μόνο δύο φιλικά στις 9 ημέρες της προετοιμασίας στην Εστεπόνα. Ο 59χρονος τεχνικός έκρινε ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 10/12 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δεν χρειαζόταν να φορτώσει και με άλλο παιχνίδι την ομάδα του. Ακολουθώντας τελείως διαφορετική προσέγγιση στην προετοιμασία από ό,τι ο Μαρτίνς, ο οποίος το καλοκαίρι «στρίμωξε» συνολικά 6 φιλικά παιχνίδια στο ίδιο διάστημα (9 ημέρες)!

Και τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί ισπανικού εδάφους, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σταντάρ και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της στη φετινή σεζόν (9 ματς, 4 γκολ). Αλλά και την ομάδα από την οποία απέκτησε τον Γκοζνάλο Αβιλα και στην οποία ήταν προπονητής μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ο τέως τεχνικός των Πειραιών, Κάρλος Κορμπεράν!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΤΣΛΙΚ

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στη χώρα μας, με σκοπό να ακολουθήσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρόγραμμα επανένταξης και αποκατάστασης, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση. Ακόμη δεν είναι σαφές εάν ο έμπειρος πορτιέρο θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την Ισπανία. Εξάλλου, δεν θα είναι έτοιμος πριν τα τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ