ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Παναιτωλικός έφτασε σε νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, στην τελευταία συνάντηση πρωταθλήματος, πριν τη διακοπή του Μουντιάλ. Επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Καρέλη που πέτυχε δύο τέρματα. Με ρεκόρ 4-4-5 βρίσκεται στην 8η θέση της Σούπερ Λιγκ. Έχει ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τον Άρη που στραβοπάτησε εχθές, αν καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μειώσει την απόσταση από τον Παναθηναϊκό που έμεινε στην ισοπαλία εχθές, ενώ με τρίποντο προσπερνά και τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 2-2 στα Γιάννενα. Η ομάδα του Λουτσέσκου ολοκλήρωσε με νίκη επί του Βόλου (3-0) το πρόγραμμα πριν τη διακοπή του Μουντιάλ. Αυτή ήταν μάλιστα η 3η διαδοχική στο πρωτάθλημα. Θετικό δείγμα στα φιλικά στο διάστημα της διακοπής, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, να επικρατεί και στο Κύπελλο της Καλαμάτας (2-0), την περασμένη εβδομάδα. Σημαντική η αποψινή αναμέτρηση απέναντι τον Παναιτωλικό, αφού σε αγωνιστική που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφεραν ισοπαλίες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί στην τριάδα και με μειωμένη απόσταση από την κορυφή.

 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Πέμπτης.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από