«Χαφ της Ουράλ στα ραντάρ της ΑΕΚ»

«Χαφ της Ουράλ στα ραντάρ της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει στο στόχαστρό της χαφ από τη ρωσική Ουράλ.

Με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να βρίσκεται προ των πυλών, τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την ΑΕΚ κάνουν σιγά- σιγά την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, ήρθε σήμερα (22/12) στο προσκήνιο και η περίπτωση του Ντάνιελ Μίσκιτς.

Ο 29χρονος ανήκει στη ρωσική Ουράλ και αγωνίζεται τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι. Ο νεαρός μέσος φέρεται να βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων της Ενωσης, ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν και οι Λέγκια- Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Έπαιξε με τη «φωτιά» και κάηκε

Από τον Αύγουστο του 2018, ο Ντάνιελ Μίσκιτς βγάζει το… ψωμί του στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Όρενμπουργκ που τον απέκτησε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και το καλοκαίρι του 2020 εξασφάλισε το εισιτήριο για την ομάδα της Αικατερινούπολης.

Με την Όρενμπουγκ κατέγραψε 52 συμμετοχές, ενώ βρήκε και μια φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στην Ουράλ, μέχρι στιγμής, μετράει 69 ματς με 4 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος χαφ είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας, παρόλο που έχει γεννηθεί στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας.

Δείτε τον Ντάνιελ Μίσκιτς εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ