Ολυμπιακός: Οταν ο Μασούρας συναντά τον Αρη (pics)

Ο Αρης είναι ο αγαπημένος αντίπαλος του Γιώργου Μασούρα, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να... αφηνιάζει όταν βλέπει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη σπουδαία νίκη επί του Αρη με 1-0. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και δευτερόλεπτα αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία σέντρα που έκανε ο Χάμες από δεξιά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουλιάν Κουέστα, οδηγώντας την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε ένα πολύτιμο τρίποντο, στη μάχη που δίνει για τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Η μαρς κόκκινη που έχασαν διαιτητής και VAR στο Καραϊσκάκη

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους Ερυθρόλευκους, με τον Γιώργο Μασούρα να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση. Αυτό ήταν επίσης το 4ο γκολ του Ελληνα εξτρέμ στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό. Τα τρία είναι στο πρωτάθλημα, ενώ ένα γκολ είχε πετύχει και στα προκριματικά του Europa League.

Μετά το γκολ που σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι, μάλιστα, ο Αρης έγινε πλέον η ομάδα κόντρα στην οποία έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην καριέρα του. Είναι ο αγαπημένος αντίπαλος του 29χρονου, που έχει σκοράρει 8 γκολ σε 17 αναμετρήσεις, έχοντας ρεκόρ 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Από 7 γκολ έχει πετύχει απέναντι σε Παναιτωλικό (17 αγώνες), Αστέρα Τρίπολης (15 ματς) και ΑΕΛ (11 παιχνίδια), ενώ 5 έχει κόντρα σε ΠΑΟΚ (33 αναμετρήσεις) και ΑΕΚ (24 ματς).

Ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Κ. Βικελίδης» (σ.σ ήττα του Ολυμπιακού με 2-1), έχει βάλει τέσσερα γκολ σε 10 αναμετρήσεις κανονικής διάρκειας απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τέσσερα σε πλέι οφ, σε 4 παιχνίδια. Δεν έχει σκοράρει ακόμα στο Κύπελλο (3 αγώνες), όμως, θα έχει την ευκαιρία να το κάνει το επόμενο διάστημα, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Αρη για τα προημιτελικά του θεσμού.

Τα παιχνίδια απέναντι στον Αρη σε κανονική διάρκεια:

Στα πλέι οφ της Super League: 

Στο Κύπελλο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από