Η μαρς κόκκινη που έχασαν διαιτητής και VAR στο Καραϊσκάκη

Η μαρς κόκκινη που έχασαν διαιτητής και VAR στο Καραϊσκάκη

Διαιτητής και VAR έκλεισαν τα μάτια σε πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα στον Οντουμπάτζο μετά από κλωτσιά εκτός φάσης στον έξαλλο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη ο διαιτητής Ρεϊνσρέιμπερ και ο VAR έκαναν ένα τεράστιο λάθος, καθώς έχασαν μια μαρς-κόκκινη κάρτα στον Οντουμπάτζο για κλωτσιά εκτός φάσης στον Ιν-Μπομ Χουάνγκ.

Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έφυγαν σε μια κόντρα από τα δεξιά και οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν μια μονομαχία, με τον αμυντικό του Άρη να κάνει φάουλ στον Νοτιοκορεάτη μέσο των Πειραιωτών, αυτό να μην σφυρίζεται και στη συνέχεια να τον κλωτσάει και εκτός φάσης.

Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας, με τον ρέφερι να μην βλέπει καν τη φάση, το VAR να μην ασχολείται με αυτή, αλλά και τον τέταρτο διαιτητή Φωτιά να κλείνει τα μάτια, αφού η κλωτσιά του Οντουμπάτζο έγινε ακριβώς μπροστά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουάνγκ στη συνέχεια της φάσης ήταν έξαλλος και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Φωτιά, ο οποίος ήταν μπροστά και είδε τι συνέβη, αφού αυτός ήταν ο πρώτος που θα έπρεπε να ειδοποιήσει τον Ρεϊνσρέιμπερ για να σταματήσει το ματς και να δείξει την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ο Φωτιάς, αλλά ούτε καν το VAR με τον Άντλερ και τον Σαμοΐλη να μην καλούν καν τον Ισραηλινό να δει τη φάση σε on field review.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ