Μίτσελ: «Τρομερά χαρούμενος με τους παίκτες μου»

Μίτσελ: «Τρομερά χαρούμενος με τους παίκτες μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τέταρτη σερί νίκη με το 1-0 επί του Άρη και ο Μίτσελ δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος μετά το παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Ισπανός άσος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την προσπάθεια των παικτών του ενώ στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Τότεναμ – Άρσεναλ 0-2: Πήραν το ντέρμπι κι έφυγαν στο +8 οι «κανονιέρηδες»

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το ματς: «Τρομερά χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή».

Για τις οδηγίες που τους έδωσε στο πρώτο μέρος: «Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουν. Στο πρώτο μέρος δεν πιέσαμε πολύ, ήμασταν συγκρατημένοι χωρίς πρωτοβουλία. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν την ανάγκη. Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Για το αν έβαλε τον Μασούρα για να βάλει το γκολ: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το έβαζε. Χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί δουλεύει πολύ και δεν είχε τύχη. Χαίρομαι και για μένα».

Για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για τον κόσμο. Πάντα είναι δίπλα μας. Αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει. Ότι είναι δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ