Ντέμης: «Το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νίκαια» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια, λέγοντας πως παρά τη νίκη η εμφάνιση πρέπει να προβληματίσει τον Ματίας Αλμέιδα.

Στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια η ΑΕΚ, στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην ανάλυση που έκανε για το ματς, στην εκπομπή «Monday FC» της NOVA.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως η εικόνα που εμφάνισε στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ ήταν κακή και ασυνήθιστη, ενώ όπως είπε θα πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Τα «γκάζια» του Μίτσελ, η ανασύνταξη, οι τραυματίες και ο Ραμόν

«Καλό ματς από τον Ιωνικό, κακό από την ΑΕΚ ίσως το χειρότερο. Δεν μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να μην παράγει φάσεις. Ήταν ένα ματς που σίγουρα πρέπει να προβληματιστεί ο Αλμέιδα. Ο Ιωνικός έκλεισε καλά τους χώρους, δεν ρίσκαρε καθόλου, πετούσε την μπάλα μπροστά. Έτσι η ΑΕΚ δεν είχε κλεψίματα στο αντίπαλο μισό για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ δεν είχε χώρους να κινηθεί. Άρα όταν δεν έχεις χώρους, πέφτει και η ένταση. Έβλεπες μία ΑΕΚ σαν να ήταν πιο αργή. Επί της ουσίας δεν είχε χώρους για να τρέξει.

Βλέπαμε το ματς και δικαίως ο Ιωνικός προηγήθηκε με 1-0. Όποτε έβγαινε μπροστά ο Ιωνικός, υπήρχε κίνδυνος. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον στο α’ ημίχρονο. Καθόμουν και σκεφτόμουν ποιον και δεν μου ερχόταν κανένας. όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά πήρε μία σπουδαία νίκη, όλοι το κάνουν», ήταν μερικά από αυτά που ανέφερε ο Νικολαΐδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από