ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ελίασον, μέσα και ο Γαλανόπουλος – Τι ισχύει με τον Γκαρσία

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ελίασον, μέσα και ο Γαλανόπουλος – Τι ισχύει με τον Γκαρσία

Ο Νίκλας Ελίασον έβγαλε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Θεραπεία για Λιβάι Γκαρσία που... τρέχει για Άρη.

Δύο πολύ ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Δευτέρας (23/1) για την ΑΕΚ. Ο Νίκλας Ελίασον προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 7 Νοεμβρίου. Πλέον ο Σουηδός άσος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και εξαρτάται από τον Ματίας Αλμέιδα πότε θα κρίνει ότι είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσει.

Το άλλο ευχάριστο νέο έχει να κάνει με τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος επίσης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο Έλληνας μέσος είχε μείνει εκτός τις τελευταίες μέρες λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ωστόσο πλέον τις έχει ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης: Μας δουλεύει ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Δεν γίνονται αυτά… (vids)

Τέλος, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ο Λιβάι Γκαρσία έχει ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα κάνει θεραπεία τις επόμενες μέρες και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Άρη. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» θα κριθεί ανάλογα με την κατάστασή του μέσα στην εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ