Η 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)

Οι επιλογές του Μίτσελ για το παιχνίδι στην Opap Arena.

Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Κανός πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:00), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της φετινής Super League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Σαμασέκου θα είναι στα χαφ, με τους Μπιέλ και Κανός στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα ο Βιλντόζα; Η πρώτη απάντηση του Αργεντινού…

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Οι Ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στην Opap Arena για το ντέρμπι, θέλοντας να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στο -3 από την ΑΕΚ και θα τους δώσει ώθηση ενόψει των πλέι οφ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Ενωση βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League με 59 και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 58, με τον Ολυμπιακό να είναι στην τρίτη θέση με 53. Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από