Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα ο Βιλντόζα; Η πρώτη απάντηση του Αργεντινού…

Παίρνει τον δρόμο για την Ελλάδα ο Βιλντόζα; Η πρώτη απάντηση του Αργεντινού…

Ο Λούκα Βιλντόζα σχολίασε τα σενάρια των τελευταίων ωρών.

Τον Λούκα Βιλντόζα έβαλαν στο… τραπέζι για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό οι Σέρβοι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Telesport, ανέφερε πως ο Αργεντινός γκαρντ θέλει να αποχωρήσει από τον Ερυθρό και το Βελιγράδι και οι αιώνιοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οπως είναι λογικό, το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, με τον Λούκα Βιλντόζα να σβήνει τη… φωτιά.

Ο γκαρντ του Ερυθρού απάντησε στα σενάρια και τις φήμες των τελευταίων ωρών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια ομάδα.

Παράλληλα, ο 27χρονος παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ήμασταν στο αεροπλάνο και όταν προσγειωθήκαμε, άρχισα να λαμβάνω μηνύματα. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε και όλοι με ρωτούσαν γι’ αυτό. Τηλεφώνησα αμέσως στον ατζέντη μου και έμεινε έκπληκτος. Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσε», ανέφερε ο Αργεντινός μιλώντας στον δημοσιογράφο, Νεμάνια Στανόιτσιτς.

«Είναι φυσιολογικό οι σύλλογοι να παρακολουθούν παίκτες, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα εδώ (σ.σ. στο Βελιγράδι), η ζωή είναι ωραία, αγαπώ τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Δεν ξεχνάω ότι ο Ερυθρός Αστέρας με επανέφερε και με βοήθησε να γίνω αυτός που είμαι τώρα. Όταν επέστρεψα από το NBA ήμουν… κανένας και δεν θα είχα γίνει αυτός που είμαι τώρα χωρίς αυτό τον σύλλογο», είπε.

“Για να είμαι ξεκάθαρος, ναι, θα ήθελα να μείνω εδώ και την επόμενη σεζόν. Έχω και άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα. Θα δούμε, αλλά θέλω να μείνω», δήλωσε ο Βιλντόζα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επιστροφή του στην Euroleague ο Βιλντόζα μετράει 13,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ