Κρίσιμη μέρα για Ντάντας και ΠΑΟΚ: Συνάντηση Μπότο – Κόστα στην Πορτογαλία

Ο Ζοζέ Μπότο βρίσκεται στην Πορτογαλία για να συζητήσει το μέλλον του ιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ.

Ο Τιάγκο Ντάντας έχει… κουμπώσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν την παραμονή του και μετά το πέρας του δανεισμού.

Η μέρα είναι κρίσιμη για τον νεαρό άσο, με τον Ζοζέ Μπότο να έχει ήδη πάρει το αεροπλάνο για τη Λισαβόνα. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα την παραμονή του 23χρονου χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ρικ Πιτίνο: Από την «καταστροφή», έως το συμβόλαιο ζωής με το St John’s

Μάλιστα, η άφιξη του Μπότο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έγινε θέμα και στον πορτογαλικό Τύπο, που επισημαίνει πως: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Λισαβόνα για να διαπραγματευθεί με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας. Ο 23χρονος χαφ αφίχθη στην Τούμπα από τους αετούς της Λισαβόνας ως δανεικός με οψιόν αφοράς».

Ζοσέ Μπότο και Ρουί Κόστα αναμένεται να συναντηθούν εντός της ημέρας (22/3), προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ενός νέου deal για τον Ντάντας. Αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του 7 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του και 4 για το 50% του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, στο τραπέζι θα «πέσει» και η πρόταση του εκ νέου δανεισμού του.

Μένει να φανεί λοιπόν ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης…

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από