«Φωτιά» ο Στράτος Γιδόπουλος: «Από που και ως που πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος- Φάγαμε μια φάπα απο τον Ολυμπιακό και…»

«Φωτιά» ο Στράτος Γιδόπουλος: «Από που και ως που πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μπαλτάκος- Φάγαμε μια φάπα απο τον Ολυμπιακό και…»

Ο Στράτος Γιδόπουλος σχολίασε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη «μάχη» για τον τίτλο.

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την ένταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τη διεξαγωγή των πλέι οφ, εκφράζοντας παράλληλα κάποιες απορίες.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Όσα είπε ο Γιδόπουλος:

«Εγώ απορώ για το εξής: Διαμαρτύρονται όλοι για την διαιτησία, γιατί δεν συμφωνούν να έρθουν στα υπόλοιπα εννιά ματς ελίτ διαιτητές; Δεν συμφωνούν. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα και επειδή λέμε ότι θέλουμε κάτι να αλλάξει πρέπει να έρθουν ελίτ για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Ας βγει πρωταθλητής ο καλύτερος, πρέπει να βγει όποιος έχει πλάτη; Θα τελειώσουν τα πλέι οφ. Νομίζω ότι τα συμφέροντα όλων είναι να ολοκληρωθούν, θα πρυτανεύσει λογική.

Αν έλεγα ότι απειλήθηκα, θα έβγαινα στην τηλεόραση και θα το έλεγα. Αυτοί δεν έχουν το θάρρος της γνώμης. Από που και ως που ο Μπαλτάκος έγινε πρόεδρος της ΕΠΟ, είναι φως φανάρι ότι κάποιος τον τοποθέτησε. Αφού τον απειλούν γιατί να μην το πει; Αν απειλείται γιατί δεν παραιτείται; Βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Νομίζω ότι όλα αυτά μπορούν να φτιάξουν αν αποφασίσουν όλοι να κάνει κουμάντο το ποδόσφαιρο στους παράγοντες και όχι οι παράγοντες στο ποδόσφαιρο. Δέχομαι οι πρόεδροι να σκίζονται για τα συμφέροντα των ομάδων τους, αλλά με εύσχημους τρόπους».

Για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Ο άνθρωπος έκανε πολλαπλά λάθη, όχι μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού. Το VAR, πλέον, τους εκθέτει όλους. Πρέπει να ηρεμήσουν όλοι, οι Big 4, οι Big 6, γιατί ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο και δεν τον αφήνουν. Αν βρεθούν την Δευτέρα με τον… αστειάκια τον Μπένετ και πουν για το καλό όλων να έρθουν elit διαιτητές στα υπόλοιπα ματς θα λυθούν όλα. Ζούμε στον κόσμο του χρήματος, όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με την τσέπη τους, οπότε Μελισσανίδης και Μαρινάκης μπορούν να κάτσουν απέναντι ο ένας από τον άλλον».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου για μένα είναι καλός προπονητής και έξυπνος άνθρωπος, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα Βορρά – Νότου, Γιατί; Για να έχει μαζί του 500 φιλάθλους που θα φωνάζουν Λουτσέσκου; Η ομάδα παίζει τον τελευταίο καιρό καλή μπάλα, σταμάτα αυτό το βιολί. Αυτό υπήρχε πριν από 35 χρόνια. Πάντοτε οι αγανακτισμένοι κερδίζουν τις εντυπώσεις, αν ρωτήσεις 10.000 φιλάθλους οι περισσότεροι δεν το θέλουν αυτό».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Είναι δύσκολο το προγνωστικό, όλα θα παιχτούν την άλλη Κυριακή. Αν δεν κερδίσουμε (σ.σ. η ΑΕΚ) τον ΠΑΟΚ… Με μία «φάπα» που φάγαμε από τον Ολυμπιακό πήγε η ψυχολογία στον πάτο. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα έχει τρομερή ψυχολογία και μετά θα κατέβει στο Γ. Καραϊσκάκης για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ