ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Ίνγκασον, που έμεινε Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Ίνγκασον, που έμεινε Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Σβέριρ Ίνγκασον, αφού δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί στην εθνική Ισλανδίας και κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την απόφαση να μην ενσωματωθεί στην εθνική Ισλανδίας για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024, πήρε ο Σβέριρ Ίνγκασον σε συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο αμυντικός του « Δικέφαλου του Βορρά», είχε βρεθεί κανονικά μέσα στις κλήσεις της χώρας του για τα παιχνίδια με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Λιχτενστάιν αφού ο προπονητής της Ισλανδίας, Άρναρ Βίνταρσον, θεωρούσε πως ο Ισλανδός θα προλάβει να αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.
Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Ωστόσο, στην προπόνηση της Παρασκευής (17/03) ο Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις στο ατομικό του πρόγραμμα και επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Σκανδιναβικής χώρας και τους ενημέρωσε πως δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει.

Έτσι, ο 29χρονος αναμένεται να δώσει «μάχη» με το χρόνο για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ(02/04, 19.30) αφού έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να καταφέρει να είναι έτοιμος στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ