Πάνω στον τελικό της Euroleague οι εκλογές – Πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου…

Πώς επηρεάζουν οι εκλογές τον τελικό του Κυπέλλου που θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία - «Πέφτουν» πάνω στον τελικό της Euroleague.

Οι εκλογές θα γίνουν κι επίσημα, πλέον, στις 21 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Τρίτης.

Αυτό σημαίνει ότι η απόφαση του πρωθυπουργού για την ημερομηνία θα επηρεάσει και σημαντική αθλητικά γεγονότα, καθώς έχει οριστεί στις 21 Μαΐου ο τελικός της Euroleague, ενώ ήταν να γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις ημερομηνίες 20 ή 21, όμως θα μετατεθεί.

Όπως όλα δείχνουν ο τελικός της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ελλάδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαΐου, αφού όμως πρώτα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όσον αφορά τις ομάδες που θα βρίσκονται στον τελικό η μια λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ, αφού έχει επικρατήσει εκτός έδρας της Λαμίας στον ημιτελικό με 5-1, ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει κερδίσει στον πρώτο ημιτελικό τον Ολυμπιακό με 3-0 και έχει και εκείνη προβάδισμα να παίξει στο μεγάλο ραντεβού του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Euroleague δεν πρόκειται να αλλάξει ημερομηνία για τις εκλογές στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs, είναι μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας και έχει πιθανότητες να βρεθεί στο Final Four, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν 19 και 21 Μαϊου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από