Άρης: Δοκιμές και ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Ο Τόλης Τερζής δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας κυριακάτικο (2/4) παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Στην τελική ευθεία, με προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο (2/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Τόλη Τερζή να έχει αρκετά διλλήματα σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις δοκιμές του, χωρίς να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει κάτω από την εστία ο Κουέστα, ή αν ο προπονητής του Άρη θα διατηρήσει για τρίτο σερί παιχνίδι τον Σιαμπάνη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην ΑΕΚ με Πινέδα!

Ακόμα, οι Μαζικού και Πίρσμαν διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταίο, πάντως, να φαίνεται να έχει το προβάδισμα. Ο Τερζής δοκίμασε τόσο 4-2-3-1 όσο και 4-3-3 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ περιμένει και την επιστροφή όλων των διεθνών.

Ο Καμαρά, που αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την εθνική ομάδας της Μαυριτανίας, είναι πιθανόν να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα τον αντικαταστήσει ο Γκρέι.

Τέλος, σε ότι αφορά τα χαφ, ο προπονητής του Άρη καλείται να αποφασίσει αν θα επιλέξει έναν δεύτερο «κόφτη» -όπως ο Ντουκουρέ-, δίπλα στον Ετέμπο, ή αν ο Νταρίντα είναι ο παρτενέρ του Νιγηριανού στα χαφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από