Άρης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του

Άρης: Αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του

Οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση και σωστά απαιτούν τον ορισμό ρέφερι από το «πάνω ράφι» στα παιχνίδια τους, προκειμένου αυτά να μην κρίνονται από διαιτητικά λάθη.

Η θέση του Άρη ήταν ξεκάθαρη από την αρχή των πλέι οφ και δεν άλλαξε ούτε μετά την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ. Οι κιτρινόμαυροι απαιτούν, σωστά, τον ορισμό elite διαιτητών στα παιχνίδια τους στα πλέι οφ, προκειμένου αυτά να κρίνονται από την απόδοση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και όχι από λάθη των ρέφερι, των βοηθών ή των VAR.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, δεν μπορούν να ανταποκριθούν, οι άνθρωποι του Άρη τους κάλεσαν να παραιτηθούν. Ο Άρης εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του και πολύ σωστά κάνει.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Χάμες

Με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες το ξεχάσαμε, πιθανότατα, αλλά δεν υπάρχουν, μόνο, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Υπάρχει και για τους κιτρινόμαυρους ο μοναδικός αποδεκτά στόχος που έχει απομείνει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάθε δικαίωμα να τον διεκδικήσουν, εντός αγωνιστικών χώρων, χωρίς να επηρεάζεται η προσπάθεια τους από διαιτητικά λάθη. Είναι εύκολα αντιληπτό, άλλωστε, το γιατί ο Άρης επιμένει τόσο πολύ στο συγκεκριμένο θέμα.

Τα λάθη που έχουν γίνει εναντίον του, μέχρι τώρα στα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν, του έχουν στερήσει οκτώ με δέκα βαθμούς, τουλάχιστον. Βαθμούς που αν τους είχε, τώρα, θα είχε ήδη εξασφαλίσει την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα είχε αναπροσαρμόσει τους στόχους του.

Ο Άρης δεν θέλει εύνοια, αλλά το 50%-50%. Αυτό πρεσβεύει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Να παίρνει στο γήπεδο αυτά που αξίζει με βάση την εικόνα του και την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

ΥΓ. Για τους ανησυχούντες – τους εκτός Άρη, φυσικά, καθώς αυτοί είναι οι περισσότεροι- ο Καμαρά αγωνίστηκε για 90 λεπτά με την εθνική του ομάδα και φυσικά θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Όχι, βέβαια, οτι πρόκειται να ζητήσει και κανένας συγνώμη αλλά…

ΥΓ1. Είναι λογικό να κάνει συναντήσεις και επαφές ο Παλικούτσα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτή είναι η δουλειά του, άλλωστε. Αυτό δεν σημαίνει οτι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης έχει συμφωνήσει με προπονητή ή με κάποιον παίκτη. Τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι ανάμεσα στα εκατοντάδες που καταφτάνουν ως προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ