«Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τον Ρουγκάνι» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τον 28χρονο αμυντικό της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι εξετάζουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Ο 28χρονος σέντερ μπακ (29/7/1994) μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα για έναν ακόμα χρόνο (σ.σ καλοκαίρι του 2024), αλλά δύσκολα θα παραμείνει στη «Μεγάλη Κυρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τα σενάρια για το μέλλον του έχουν ήδη αρχίσει στη γειτονική χώρα, με τους Ιταλούς να βάζουν στο… κόλπο για την απόκτησή του τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναφέρονται ανάμεσα σε αρκετές άλλες ως πιθανοί προορισμοί του Ρουγκάνι.

Το «calciostyle.it» στο δημοσίευμά του αναφέρει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται πολλές ακόμα ομάδα της Ευρώπης, όπως οι Γαλατάσαραϊ, Φενερμπαχτσέ, Αντάνα Ντεμίρσπορ, Χετάφε, Βαλένθια, Βόλφσμπουργκ, Μάιντς, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λοριάν, Τουλούζ, Μαρσέιγ και Ρεν. Την περίπτωσή του, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, καλοβλέπουν επίσης οι Νάπολι, Φιορεντίνα, Μπολόνια και Κάλιαρι, αλλά και σύλλογοι από την Κίνα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει συνολικά 10 συμμετοχές, έχοντας καταγράψει 742 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Κάλιαρι και Εμπολι, έχοντας συνολικά 275 συμμετοχές, με 16 γκολ και 4 ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα ανδρών της Ιταλίας, έχοντας 7 συμμετοχές, ενώ η μετοχή του ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στα 2.5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από