Τέλος ο Γκάρι από τον Ολυμπιακό – Οι λεπτομέρειες

Τέλος ο Γκάρι από τον Ολυμπιακό – Οι λεπτομέρειες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και υπήρξε συμφωνία για λύση του συμβολαίου του.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αποτελέσει παρελθόν για τους Πειραιώτες. Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ δεν θα παραμείνει στον Πειραιά και αυτό αποτελεί πλέον ειλημμένη απόφαση. Για την ακρίβεια, υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γκάρι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τους Ερυθρόλευκους, αλλά σε συνάντηση που έγινε σε υψηλό επίπεδο, μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης του συλλόγου, επήλθε συμφωνία ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Μάλιστα το διαζύγιο φαίνεται ότι θα είναι φιλικό, καθώς και ο Ολυμπιακός θέλει να βρεθεί λύση με έναν παίκτη που δεν είναι στην πρώτη γραμμή για τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος δείχνει να επιθυμεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την πορεία του, με σκοπό να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Για τις οποίες, άλλωστε, έγινε κάτοικος Πειραιά.

Ο Ροντρίγκες αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 ως ελεύθερος και από την πρώτη στιγμή η μεταγραφή του θεωρήθηκε σημαντική προσθήκη για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Κάτι απολύτως λογικό, λόγω της σπουδαίας καριέρας, αλλά και του ταλέντου του. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ποιότητα, έκρηξη, καλή τεχνική. Στο Μεγάλο Λιμάνι έκανε καλά παιχνίδια, αλλά λόγω ατυχιών δεν μπόρεσε να δείξει τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του σε βάθος χρόνου.

Σε αυτά τα δύο χρόνια αγωνίστηκε σε συνολικά 51 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με την απόδοσή του, ωστόσο, σε αρκετά ματς να επιβεβαιώνει το σπουδαίο του επίπεδο. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, αποφασίστηκε από κοινού οι δύο πλευρές να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Κάτι που θα επισημοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Είναι σαφές ότι ο Γκάρι μπορεί να μην είχε πολλά παιχνίδια στους Ερυθρόλευκους, αλλά πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό και είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές με την Ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι εξίσου σαφές ότι αποτέλεσε έναν από τους πλέον θετικούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα αποδυτήρια των Πειραιωτών. Με τους πάντες να μιλούν με εξαιρετικά λόγια, τόσο για την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστή όσο και για τον χαρακτήρα και την προσήλωσή του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ