Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται τελικά ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται τελικά ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

Από χτυπήματα και όχι από πτώση προήλθαν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν τελικά στον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του οπαδού της ΑΕΚ και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε, δίνει το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Το εν λόγω πόρισμα αναφέρει πως το αιμάτωμα και οι κρανιογκεφαλικές κακώσεις που επέφεραν τελικά τον θάνατο του οπαδού, δεν είναι συμβατές με πτώση μετά από λιποθυμία, αλλά με χτυπήματα.

Διαβάστε επίσης: Διώροφο, με σοφίτα και απέραντη θέα: Αυτό είναι το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό που βγαίνει ξανά στο «σφυρί» (pic)

Ως εκ τούτου, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του πλέον παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αιφνίδιο θάνατο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η προανάκριση την οποία είχε αναλάβει το ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας, να περάσει πλέον στην δικαιοδοσία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ελλείψει σχετικής καταγγελίας, η έρευνα ξεκίνησε μετά την παράδοση των εγγράφων από το Νοσοκομείο, στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία προχώρησε η μητέρα του άτυχου 47χρονου, η οποία απάντησε αρνητικά στις ερωτήσεις των αστυνομικών, για το αν ο γιος της είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, αφού είχε νοσηλευτεί αρχικά με την υποψία του εγκεφαλικού.

Αντί αυτού η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού ανέφερε πως ο γιος της είχε φύγει για να παραβρεθεί στο γλέντι της 13ης Μαΐου που στήθηκε έξω από την Opap Arena για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, όπου συνοπαδοί του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια όπως προαναφέρθηκε κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου. Στις 18 Μαΐου πήρε εξιτήριο, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας ένιωσε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Μετά από  αυτή την αναφορά της μητέρας, το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε να γίνει νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν πως όντως το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα τέτοια που προκάλεσαν τον τραυματισμό του, με την έρευνα πλέον να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται να κληθούν για κατάθεση μάρτυρες που βρισκόντουσαν στο σημείο όπως και η σύντροφός του που τον συνόδευε, ενώ θα συλλεχθεί και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ