Παναθηναϊκός: Ημέρες εξελίξεων ενόψει

Οι «πράσινοι» προχωρούν το μεταγραφικό σχεδιασμό την ώρα που περιμένουν και την απάντηση στην πρόταση που έχουν κάνει στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σημαντικές ημέρες οι αμέσως επόμενες για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τρέχουν τόσο τα μεταγραφικά ζητήματα όσο και αυτά των ανανεώσεων με αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σενάριο για Πινέδα και Μπαρτσελόνα!

Στο διεθνή μέσο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου με αυξημένες μάλιστα αποδοχές με το «τριφύλλι» να περιμένει την απάντησή του το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα τρέχουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις, με τη διοίκηση να έχει κλείσει ήδη τον Κάρλος Ζέκα στα χαφ και να ψάχνει για τους επόμενους. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το «τριφύλλι» έχει ως προτεραιότητά του στην μεσοεπθετική γραμμή τον Όντρεϊ Λινγκρ.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σλάβια Πράγας και σύμφωνα με τσέχικα δημοσιεύματα αρνήθηκε πρότση της Σλάβια για ανανέωση συμβολαίου δυο φορές. Ο παίκτης καλύπτει τα θέλω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι προτεραιότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ας μην ξεχνάμε, πως πρέπει να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά τα μέσα Ιουλίου θα… τρέξουν για αυτό και η ομάδα θα πρέπει να φορτσάρει άμεσα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από