Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα και η ανανέωση του Κουρμπέλη που θα κρίνει πολλά

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα και η ανανέωση του Κουρμπέλη που θα κρίνει πολλά

Ο Κάρλος Ζέκα που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για να πρωταγωνιστήσει (ξανά) και το κρίσιμο τριήμερο με Κουρμπέλη.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Κάρλος Ζέκα ντύθηκε ξανά στα πράσινα, επιστρέφοντας έτσι ξανά στο σπίτι του.

Ένα παιδί το οποίο αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, επιστρέφει και πάλι σε γνωστά λημέρια για το «last dance» της πλούσιας καριέρας του.

Ο διεθνής μέσος μπορεί να πατά πλέον τα 34 και να προέρχεται από ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει για την θέση του.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Σλούκας κοντά σε συμφωνία για νέο 3ετές» (pic)

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Θα τα δώσει όλα στις προπονήσεις και αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ικανός να δώσει πράγματα στην ομάδα, τότε δε θα έχει κανένα πρόβλημα να τον εμπιστευτεί.

Ο Ζέκα διακρίνεται για την μαχητικότητα του και με «όπλο» αυτό θα στοχεύσει να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, έχοντας παράλληλα αρχηγική παρουσία στο εσωτερικό της ομάδας.

Πέρα από την επιστροφή του Ζέκα, στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στην απόκτηση ενός δεκαριού και ενός οκταριού. Πριν από όλα αυτά όμως προέχει να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του Δημήτρη Κουρμπέλη, μιας και σε ενδεχόμενη αποχώρηση του 29χρονου Αρκά μέσου, τότε οι πράσινοι θα πρέπει να βγουν στην αγορά και για την απόκτηση ενός εξαριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ