«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέζαρ Μόντες»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Εσπανιόλ, Σέζαρ Μόντες.

Την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Εσπανιόλ, Σέζαρ Μόντες, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας η ιστοσελίδα «soyfutbol» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό σέντερ μπακ της Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και θα αναγκαστεί να πουλήσει μια σειρά από ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μόντες, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να αναφέρουν τον Ολυμπιακό ως έναν από τους ενδιαφερομένους για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ο αποφασισμένος Σλούκας οδηγεί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (vids)

Ο Σέζαρ Μόντες στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, έχοντας μάλιστα και 2 γκολ, ενώ είναι διεθνής με το Μεξικό και μάλιστα ήταν βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιου Κύπελλο του Κατάρ. Συνολικά με το Μεξικό έχει 35 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από