Ο Φορτούνης άλλαξε – Γιατί πήγε στο Ρέντη τη Δευτέρα, πώς τον «επηρέασε» η Εθνική και η μεγάλη αγωνία!

Ο Φορτούνης άλλαξε – Γιατί πήγε στο Ρέντη τη Δευτέρα, πώς τον «επηρέασε» η Εθνική και η μεγάλη αγωνία!

Ο Κώστας Φορτούνης βίωσε την απρέπεια με τη μη κλήση του από την Εθνική και τον Πογέτ, αλλά έχει αλλάξει τελείως τρόπο σκέψεις. Και το έδειξε τη Δευτέρα.

Η απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να αφήσει εκτός κλήσεων της Εθνικής Ελλάδος τον Κώστα Φορτούνη, είναι μια ακατανόητη επιλογή. Μια επιλογή που ξένισε ακόμη και μέλη της Γαλανόλευκης. Καθώς η υποβάθμιση είναι κραυγαλέα. Αχρείαστη. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ποιότητα, το ταλέντο και τη δυναμικότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ωστόσο, αυτή η απρέπεια του Πογέτ και όσων άλλων μπορεί να συμμετείχαν στην έμπνευσή της, το μόνο που έκανε στην ουσία ήταν να δώσει περισσότερο χρόνο στον «Φόρτου». Όχι τόσο για να ξεκουραστεί, όσο για δουλέψει ακόμη περισσότερο και να είναι στο επίπεδο που πρέπει και που έκλεισε τη σεζόν, όταν επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις και ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο αποφασισμένος Σλούκας οδηγεί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (vids)

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις χθες ο Φορτούνης έδειξε πως ο αποκλεισμός του από την Εθνική Ελλάδος, όχι μόνο δεν τον έχει επηρεάσει, όχι μόνο δεν τον έχει ρίξει ψυχολογικά, αλλά αντιθέτως, του προσέφερε έξτρα κίνητρο. Εξτρα… χρόνο. Για να κάνει αυτό που πρέπει. Για τον ίδιο και την ομάδα του. Και αυτό δεν είναι άλλο από το να προπονηθεί όσο καλύτερα γίνεται. Και να ετοιμάσει το σώμα του για μια χρονιά εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη.

Χθες, το απόγευμα, λοιπόν, ο σχεδόν 20 ημέρες πριν την πρώτη άτυπη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του Ολυμπιακού (19/06), ο Φορτούνης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όχι για… βόλτα, αλλά για να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Να προετοιμάσει το σώμα του και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραμονή του στην Αθήνα.

Ο 30χρονος επιτελικός χαφ θα μείνει στην πρωτεύουσα όλο αυτό το διάστημα, καθώς η σύζυγός του περιμένει το δεύτερο παιδί τους. Και επέλεξε να εκμεταλλευτεί τον χρόνο του, ώστε να προσέξει το κορμί του και να προετοιμαστεί ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος, μάλιστα, πόσταρε και μια σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναφορικά με τη δική του… έναρξη των προπονήσεων. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει προγραμματίσει να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών! Επιβεβαιώνοντας πως η εξαιρετική εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν και άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Αλλά το αποτέλεσμα στοχευμένης δουλειάς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και σε ατομικό επίπεδο.

Γενικώς, μετά την επιστροφή από τον προ διετίας δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ο Φορτούνης δείχνει ότι έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του. Τον τρόπο που δουλεύει, τον τρόπο που προσέχει τον εαυτό του, τον τρόπο που προπονείται και που κάνει την αποκατάστασή του. Διότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όλα παίζουν τον ρόλο τους. Και ο «Φόρτου» δείχνει ξεκάθαρα, πλέον, ότι έχει αποφασίσει να κάνει αυτά που θεωρεί σωστά, για να είναι και πάλι κυριαρχικός. Όπως μόνο αυτός μπορεί να κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ