Εξελίξεις με Ρέαμπτσιουκ: «Εσκασε» πρόταση στον Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ιταλία

Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες από το εξωτερικό και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο διάστημα.

Ο Μολδαβός μπακ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και όπως αποκαλύπτουν στην Ιταλία, το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε και σε πρόταση στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης: Στα παπούτσια του Βεζένκοφ: Οι τέσσερις επιλογές και οι ατάκες του Πάντερ και του ΜακΚόλουμ (vids)

Τι αναφέρει η ιστοσελίδα sportitalia.com; Πως η Ναντ έκανε δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του αμυντικού των ερυθρολέυκων.

Ο γαλλικός σύλλογος παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η πρόταση που έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού είναι ύψους 4.5 εκατ. ευρώ.

Η Ναντ θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το όνομα του Μολδαβού μπακ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της. Κάπως έτσι, φέρεται να προέκυψε και η επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος έχει ως μάνατζέρ του τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του σε 3.782 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά με τον Ολυμπιακό μετράει 120 συμμετοχές, με 3 γκολ και 10 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από