Δεν αφήνει το σκάνδαλο Μπαλτάκου ο Ολυμπιακός- Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη!

Δεν αφήνει το σκάνδαλο Μπαλτάκου ο Ολυμπιακός- Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη!

Εξώδικο φωτιά για την… αποζημίωση των 96.000 ευρώ τον χρόνο αναδρομικά από την ΕΠΟ στον Τάκη Μπαλτάκο

Αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσει το σκάνδαλο με την αποζημίωση του Τάκη Μπαλτάκου ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι με εξώδικο που υπογράφει ο Τάκης Αγραφιώτης ενημέρωσαν τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΟ όσο και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας ότι αν χρειαστεί θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη μιας και ο νόμος απαγορεύει ρητά την προεδρία επί… πληρωμή.

Ναι, η αποζημίωση Μπαλτάκου δεν προβλέπεται από το νόμο και αν εγκριθεί από την Ε.Ε (ήδη εγκρίθηκε από την ΓΣ), θα ακολουθήσουν νομικές για ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές. «Θα έχετε διαπράξει το αδίκημα της απιστίας αν η ΕΕ εγκρίνει την αποζημίωση όπως και οι υπάλληλοι που θα υπογράψουν τα εντάλματα πληρωμής» αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο και καταλήγει: «Σας καλούμε να απόσχετε από οποιαδήποτε απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Στην ευθεία για 8+1 ξένους ο Ολυμπιακός- Η αναμονή για Ντόρσεϊ, η «άποψη» για τον Καλάθη και το ταξίδι του Μποζίκα

Σε αντίθετη περίπτωση οι εν λόγω αποφάσεις θα πάσχουν ακυρότητας και οι πράξεις θα είναι ποινικά κολάσιμες. Σας γνωρίζουμε δε ότι θα επιδιώξουμε για τις μεν αφενός την ακύρωσή τους για τις δε την κατά νόμο τιμωρία τους». Υπενθυμίζουμε ότι με πρωτοφανή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 30ης Ιουνίου στον Τάκη Μπαλτάκο προσφέρει ως «αποζημίωση» αναδρομικά από τον Ιούνη του 2022 το ποσό των 8.000 ευρώ τον μήνα. Ακριβώς 96.000 ευρώ τον χρόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ