Χωρίς Κόντε και Κύρκο στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (17/9, 15.00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Λίγες ώρες αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού επιθετικού Τζόζεφ Έφορντ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (17/9, 15.00) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα των Ιωαννίνων θα ταξιδέψει στην Αρκαδία χωρίς τους Κόντε και Κύρκο. Αμφότεροι έμειναν εκτός του προπονητικού προγράμματος στους «Ζωσιμάδες» σήμερα, Σάββατο (16/9).

Διαβάστε επίσης: Η… άλλη δουλειά του Κορδόν – Ποιοι αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…

Το πρόγραμμα του Θανάση Στάικου περιελάμβανε ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν στα τελειώματα. Τέλος, υπήρξε και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούση, Κιάκο, Ριένστρα, Καραχάλιο, Λιάσο, Τζίνο, Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη και Λεό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από