Άρης: Με Τζούρασεκ και Μοντόγια κόντρα στον Πανσερραϊκό (Pic)

Ο Κροάτης μέσος και ο Ισπανός δεξιός μπακ είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο σημερινό (21/10, 20.00) παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νέβεκ Τζούρασεκ επιστρέφει στην ενδεκάδα του Άρη στη σημερινή (21/10, 20.00) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Κροάτης μέσος πήρε τη θέση του Βλαντιμίρ Νταρίντα στα χαφ, καθώς ο τελευταίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις και ο Άκης Μάντζιος δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Ακόμα, ο Μοντόγια αντικατέστησε τον Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το αμυντικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό (pic)

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή, ενώ ο Πάρδο πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Ματαρίτα, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Κάρλσον, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από