Αρχίζουν οι εργασίες στο χορτάρι του Βικελίδης

Η διαδικασία αντικατάστασης του χλοοτάπητα, που θα είναι πρωτοποριακής τεχνολογίας, θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα.

Με το τέλος και επίσημα των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη, ξεκινούν οι εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Τα μηχανήματα αναμένεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου από την ερχόμενη Πέμπτη για να ξηλώσουν, σε πρώτη φάση, τον υπάρχοντα χλοοτάπητα, προκειμένου στη συνέχεια να αντικατασταθεί από καινούριο υβριδικού τύπου (συνθετικές ίνες μαζί με φυσικό χόρτο).
Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πρωτοποριακή και προτιμάται από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια κανονική επιφάνεια χόρτου, όπως αυξημένη ανθεκτικότητα, λιγότερο συχνή περιποίηση και καλύτερη πρόσφυση.
Η εταιρία, μάλιστα, που έχει αναλάβει το έργο συνεργάζεται με τη Superleague και αναλαμβάνει γήπεδα για παιχνίδια του Champions League.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τους τελευταίους δυο μήνες έχουν κινήσει τις διαδικασίες, ώστε η έδρα τους να αναβαθμιστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να είναι πανέτοιμη για τη σέντρα της Superleague.
Εκτός από την αναβάθμιση του χόρτου, θα γίνει ανακατασκευή των αποδυτηρίων και θα βελτιωθούν και οι εξωτερικοί χώροι, ενώ θα προστεθούν και 16 συνολικά καινούρια εκδοτήρια.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από